PELUANG KERJAYA..

BINA MASA DEPAN ANDA BERSAMA KAMI DI RZ HiJRAH AGENCY

KERJAYA IMPIAN ANDA BERMULA DI SINI

Inginkan pendapatan tanpa had? Tiada temuduga? kerja yang serasi? Tiada persaingan? Mempunyai masa depan? Waktu yang panjang? dan tiada bebanan kerja?

Faedah Takaful:

Kerjaya takaful

Jom Sertai Kami Sebagai Ejen Takaful

Kerjaya sebagai Ejen Takaful akan menawarkan anda peluang untuk menjadi boss kepada diri anda sendiri dan peluang untuk benar-benar mempraktikkan nilai-nilai Islam di dalam kerjaya anda. 

Di AGENSI kami, anda akan diberi penghargaan, dianugerah dan mencapai kepuasan diri. Komitmen anda dalam menawarkan khidmat perundingan kewangan dan memberi jaminan perlindungan akan membantu para pelanggan kami untuk mencari sedikit keselesaan di saat menghadapi bencana tidak diduga.

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN IALAH MENGORAK LANGKAH PERTAMA.

 KELEBIHAN LAIN YANG ADA DALAM KERJAYA TAKAFUL

✓ Kerjaya bebas & fleksi – Sesuai untuk orang yang sukakan kebebasan masa, serta menumpukan kehidupan dan keluarga tanpa terikat waktu pejabat. Bergantung kepada diri sendiri.

✓ Pendapatan stabil dan prospek kerjaya yang luas – Kerjaya ini ini merupakan kerja sendiri dengan komisyen yang lumayan dan pelbagai insentif tambahan dalam masa sama membina empayar bisnes dengan pendapatan yang cerah.

✓ Keuntungan dunia & akhirat — Satu jihad bisnes dalam menyampaikan dakwah kewangan yang betul. Membantu memberi kesedaran kepada lebih ramai orang tentang kepentingan takaful.

✓ Berpeluang melancong – Exclusive trip pelancongan ke luar negara secara PERCUMA ke 4 pilihan negara setahun. InsyaAllah nak tunai umrah setiap tahun pun boleh.

✓ Penganugerahan tahunan – Menerima anugerah khas di Konvensyen dalam & luar negara.

✓ Berorientasikan bisnes & berkesinambungan – Minat dalam bisnes. Kerjaya ini merupakan cabang bisnes dan tidak memerlukan modal yang besar. Perniagaan yang juga boleh diwarisi keluarga/isteri/anak.

BERMINAT UNTUK MENYERTAI? SILA ISI MAKLUMAT DI BAWAH: